FIA GT3 European Championship Circuit Zolder: preview MSE - Belcar

De volgende afspraak van het Belcar Endurance Championship is op 9 & 10 oktober op het Circuit van Zolder. Deze voorlaatste manche wordt verreden in het kader van het FIA GT3 European Championship.
MSE - dat met een nulscore terugkwam van de “Francorchampagne" - heeft intussen hard gewerkt en de nodige tests gedaan om de nieuwe 335i Coupé te verbeteren.
Het probleem van de vorige race is opgelost, en tijdens een donderdagtraining is er gezocht naar een goede set-up voor de wagen. Peter Beckers en Bart Van Samang zijn ervan overtuigd dat ze tijdens deze manche over 125 minuten een mooi resultaat kunnen neerzetten.
“We hebben een ganse dag getest en kregen daarbij de hulp van de ervaren Henk Thuis, de eigenaar van Intrax Suspension. Hij was onder de indruk van de nieuwe BMW Coupé, die op enkele kleine afstellingen na goed uitgebalanceerd staat", laat Bart Van Samang weten.

In de tussenstand van het Tourisme kampioenschap staat de MSE #215 momenteel op een gedeelde 3de plaats met het Recy Racing Team #211, en dit met 19 punten. De Hamofa Motorsport #222 staat tweede met 22 punten, de BMW diesel van Beliën-Cuyvers staat op 1 met 34 punten.

MSE Press