Preview MSE - 10 Hours of Zolder

Met de 10 Hours of Zolder valt het doek over het DSMEC seizoen 2009.
Voor het Limburgse MSE-team uit Genk staat er een podiumplaats op het spel. Met nog een dubbel aantal punten te verdienen is een podiumplaats in het eindklassement het doel.
De huidige 4de plaats omzetten in een 3de is mathematisch mogelijk, de BMW M1 GTR is in klasse 3 slechts 6 punten verwijdert van plaats 3, anderzijds durven we ook wel dromen van de 2de plaats die slechts 16 punten verwijderd is.
Maar laten we realistisch zijn, we hebben al een mooi seizoen gehad met een paar podiumplaatsen en we gaan ons uiterste best doen om zo goed mogelijk te scoren.
"Elk jaar is de 10 Hours of Zolder weer een uithoudingsrace met veel afvallers, en zaterdagavond zullen we de balans opmaken", laat teamchef Dominiek Paret weten.
"We hebben alles gedaan om van mechanische pech gespaard te blijven maar zeker ben je nooit".
Voor deze wedstrijd zal de gele BMW M1 GTR met als vaste piloten Frank Jennen en Harry Peeters, aangevuld worden met Bart Van Samang en Peter Beckers. Zodoende beschikt deze wagen over ervaren piloten om de race tot een goed einde te kunnen brengen.
De witte BMW 1 met het nummer 316 zal bemand worden door 3 piloten. Jef Van Samang en Edwin Geraerts zijn al bevestigd, maar er wordt nog gezocht naar een derde piloot op deze wagen., wie interesse heeft voor het derde zitje mag steeds contact opnemen met de teamleiding.

MSE Press